+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

Leveren en aansluiten biomassa ketel - Walas Projects

DUURZAME ENERGIE - SYSTEEM OPTIMALISATIE 

Bij Spinnerij Oosterveld te Enschede heeft Jager Solutions in het bestaande ketelhuis 2 van de 3 gasgestookte ketels 500 kWh. vervangen door 1 biomassaketel 500 kWh en buffertank.

Door een intelligente stooklijn en hoogefficiënte biomassaketel Pelle Tech 500 kWh kan dit gerealiseerd worden. Bijna de helft van de investering wordt gedragen door ISDE+ subsidie.

Spinnerij Oosterveld is onderdeel van Walas projects.De industriële textielroots van Twente zijn nog steeds voelbaar en tastbaar in en om het karakteristieke pand uit 1911. Waar men vroeger in de fabriek het garen spon is nu een groeiende gemeenschap van innovatieve high tech ondernemers samen met een tal van organisaties die zich focussen op branding, marketing, ICT en andere creatieve en ondersteunende diensten. Het gebouw is een Living Lab voor innovatie en duurzaamheid.

Januari 2019

               

 

 

 

 

 

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen