+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

Gecertificeerd laswerk

Jager Solutions beschikt over gekwalificeerde lassers, dit specialisme is met name noodzakelijk bij de aanleg van RVS leidingsystemen in de voedingsmiddelenindustrie. Dat hier hogere eisen worden gesteld aan de kwaliteit van het werk is voor Jager Solutions een uitdaging. Het is gebruikelijk dat er tijdens projecten regelmatig lassen onderzocht worden middels een video-endoscoop. De lassers van Jager Solutions zijn bekend met de eisen die gesteld worden en leveren hierdoor werk van hoge kwaliteit.

Voor Jager Solutions is het belangrijk dat werknemers bekend zijn met de kwaliteitseisen en hiervoor worden de werknemers ook steeds bijgeschoold. Bij Jager Solutions wordt het lassen zowel handmatig als met een orbitaal lasmachine gedaan. Jager Solutions kan alles voor uw RVS procesinstallatie en/of plaatwerk snel en vakkundig verzorgen inclusief engineering, installatie, onderhoud en levering van materialen.

  • MMA
  • MIG/MAG
  • TIG
  • Orbitaal

Voor staal, aluminium en RVS.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen