+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

Over Jager

 

Jager Solutions / Jager Verwarming b.v. is een familiebedrijf; opgericht door Karst Jager in de jaren ’60. Na enkele jaren in een andere bedrijfstak werkzaam te zijn geweest is het bedrijf in 1986 door vader en zoon weer opgestart en zo al jarenlang gespecialiseerd in stal- en tuinbouwverwarming, gespecialiseerd laswerk en isolatie. Door Harry en Carla is het bedrijf in 1995 voortgezet op de huidige locatie te Schoonebeek en verder uitgebouwd. Het bedrijf is nationaal en internationaal bekend om expertise op het gebied van klimaattechniek en de toepassing van nieuwe technieken in duurzame energie. Onze jarenlange ervaring is uw garantie voor het deskundig vakmanschap. Door onze werkwijze is Jager Solutions al vele jaren een bekend gezicht en een vertrouwde partner!

Eind 2015 is besloten om de organisatie te wijzigingen en te structureren. Dit heeft o.a. geresulteerd tot het behalen van het VCA** certificaat. Begin 2016 is besloten om de naam Jager Solutions te voeren. Met deze naam willen wij duidelijk maken dat wij een modern, probleemoplossend bedrijf zijn met vele mogelijkheden. In de afgelopen jaren werkzaam in diverse branches, zoals voedingsmiddelenindustrie en installatiewerkzaamheden. Jager Solutions werkt met flexibele, vakkundige mensen, die meedenken en op slagvaardige wijze met hart voor het werk en de relaties, hoogwaardig vakwerk leveren tegen concurrerende tarieven. Trouw en betrouwbaarheid is iets wat past binnen een familiebedrijf zoals Jager!

Team

Het vaste team van Jager Solutions kent al jarenlang bekende en vertrouwde gezichten die graag bij u langskomen om aan de slag te gaan.

Jager Solutions is een betrouwbare partner ten aanzien van werktuigbouwkundige installaties. Betrouwbaarheid is het sleutelwoord richting de klant maar ook naar het team. Jager Solutions werkt al jaren met dezelfde vakmensen. Prettig voor de klant, fijn voor de sfeer op de werkvloer. Het team is goed elkaar ingespeeld en kent de klanten goed. Natuurlijk is er ruimte voor ontwikkelingen en het opleiden van jonge vakmensen. Er wordt altijd voor gezorgd dat het  opleidingsniveau van de werknemers up to date is.

 

9108626833 VCA JagerVerwarming

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen