+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

Tuinbouw

Bent u werkzaam in de tuinbouw? Wilt u een nieuwe kas laten bouwen en bent u op zoek naar een bedrijf die beschikt over de juiste expertise? Zoekt u een partij die u helpt energie te besparen? Maak kennis met Jager Solutions in Schoonebeek. Wij zijn uw partner in de tuinbouw.

Wat is tuinbouw?

Tuinbouw kan het beste omschreven worden als het verbouwen of telen van groenten, bloemen, planten, bomen, bollen of zaden. De geteelde producten worden verkocht. Iemand die werkzaam is in de tuinbouw wordt ook wel een teler genoemd. Het belangrijkste in de tuinbouw is dat de gewassen kunnen groeien onder de beste omstandigheden. Hierbij moet gedacht worden aan het klimaat in de kassen, maar ook de juiste lichtinval en hoeveelheid licht dat de gewassen nodig hebben. Door de juiste leefomstandigheden te creëren, groeien de gewassen het snelst én het best. Dit is vooral vandaag de dag belangrijk, want in de tuinbouw heeft iedereen veel last van concurrentie. Vooral gewassen die in het buitenland worden gekweekt zijn een bedreiging voor de tuinbouw van Nederland. Deze telers hebben namelijk minder te maken met hoge energieprijzen. Gelukkig kan Jager Solutions met u meedenken en helpen om zoveel mogelijk energie te besparen.

Waarvoor kunt u Jager Solutions inzetten?

Vanaf het moment dat u speelt met het idee om te gaan ondernemen in de tuinbouw kunt u contact opnemen met Jager Solutions. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, kunnen wij op elk front met u meedenken. Van het ontwerp tot aan het bouwen van de kassen. Weten hoe u het beste energie kan besparen? Ook hiervoor hebben wij een aantal oplossingen. Wij raden u aan om jaarlijks de kassen te onderhouden. Zo kunt u een hoop geld besparen en de kassen hebben een langere levensduur.
Bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact met ons op, voor advies en/of vrijblijvende offerte!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen