+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

Isolatie

Het klinkt logisch dat goede isolatie bijdraagt aan een vermindering van uw energiekosten. In praktijk is dit het vaak het sluitstuk bij een installatie. Isolatie is echter erg belangrijk om geen warmte verloren te laten gaan.

Waarom Isolatie

Het is belangrijk om verdeelstukken en transportleidingen in en naar het ketelhuis te isoleren, evenals het isoleren van warmte-opslagtanks. De isolatie is belangrijk zodat er geen kostbare warmte verloren gaat. Kwaliteit van het opgeleverde isolatiewerk is erg belangrijk. De aangebrachte isolatie moet vooral goed op elkaar aansluiten, zodat er geen plekken aanwezig zijn waar warmte of koude alsnog doorgelaten wordt. Tevens moet het opgeleverde werk er perfect uitzien. Onze klant moet tevreden naar het geïsoleerde werk terug kunnen kijken.

Warmte-opslagtanks

Warmte-opslagtank of buffertanks, worden geïsoleerd door middel van steenwol dekens voorzien van aluminiumfolie. De tank wordt afgewerkt door middel van plastisol damwandprofiel, verkrijgbaar in diverse standaardkleuren.

Isoleren leidingen

Leidingen worden geïsoleerd door middel van wolschalen en woldekens het geheel wordt afgewerkt door middel van aluminium plaat.

Waarom Jager Solutions

Jager Solutions heeft jarenlange ervaring met isoleren, de isolatie kunnen wij monteren en prefab leveren en/of passend maken in onze werkplaats of op locatie. Dit zorgt ervoor dat wij nauwkeurig en snel te werk kunnen gaan. U kunt ons voor alle isolatiewerkzaamheden in tuinbouw, utiliteit of stallen inschakelen. Wij hebben verschillende klanten waar wij isolatie werkzaamheden hebben gedaan. Wij denken met u mee. . Jager Solutions is er voor advies én het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen