+31 524 53 38 48        info@jagersolutions.nl

REALISATIE INNOVATIEVE WARMTEKRACHTKOPPELING

 

REALISATIE INNOVATIEVE WARMTEKRACHTKOPPELING.

In opdracht van GLOOD GmbH wordt ten behoeve van de aanleg van een stadverwarmingsnet te Papenburg - Westoverledingen,  een innovatieve warmtekrachtkoppeling met inzet van WKK's, warmtepompen en Power to Heat unit gerealiseerd door JAGER SOLUTIONS.

Op dit stadsverwarmingsnet worden de diverse tuinbouwbedrijven uit Westoverledingen aangesloten.

05

 

Juni 2021

Leveren en aansluiten buffertank Oberspiesheim

LEVEREN EN AANSLUITEN VAN EEN BUFFERTANK

Voor het tuinbouwbedrijf - Gartenbau Gernert - in het Duitse Oberspiesheim, een 1500 m3 buffertank leveren en aansluiten (op een nog te plaatsen) Polzenith biomassaketel.

 

September 2020

Aanleg divers leidingwerk t.b.v. nieuwbouw Röpcke Zweers Ziekenhuis

AANLEG DIVERS LEIDINGWERK

Ten behoeve van het nieuwbouwproject Ziekenhuis Hardenberg, heeft Jager Solutions in fases divers leidingwerk aangelegd.

Fase I; aanleg CV en gekoeld waterleiding voor de technische ruimtes. Fase II; aanleg terreinleiding vanaf energiehuis naar nieuwbouw.

Werkzaamheden afgerond oktober 2019.

Oktober 2019

                            

Buizenverwarming voor een ammoniakemissiearm systeem

REDUCEREN VAN AMMONIAKEMISSIE.

Bedrijven in de province Noord-Brabant die de komende tijd nieuw- of verbouwbouwplannen hebben, moeten kiezen voor een ander emissiearm systeem.

Bedrijven met een bestaande milieuvergunning krijgen vooralsnog vijftien jaar de tijd om een aanpassing te doen. Door de verscherping van de normen van de ammoniakemissie per 1 februari, moeten vleeskuikenhouders in de provincie Noord-Brabant een alternatief zoeken voor de warmtewisselaar. 

Een duurzaam en goed alternatief is een buizenverwarmingssysteem. Jager Solutions heeft jarenlange ervaring met het maken van deze systemen. 

Neem vrijblijvend contact op met onze specialist op het gebied van buizenverwarmingssystemen.

februari 2019

Leveren en aansluiten biomassa ketel - Walas Projects

DUURZAME ENERGIE - SYSTEEM OPTIMALISATIE 

Bij Spinnerij Oosterveld te Enschede heeft Jager Solutions in het bestaande ketelhuis 2 van de 3 gasgestookte ketels 500 kWh. vervangen door 1 biomassaketel 500 kWh en buffertank.

Door een intelligente stooklijn en hoogefficiënte biomassaketel Pelle Tech 500 kWh kan dit gerealiseerd worden. Bijna de helft van de investering wordt gedragen door ISDE+ subsidie.

Spinnerij Oosterveld is onderdeel van Walas projects.De industriële textielroots van Twente zijn nog steeds voelbaar en tastbaar in en om het karakteristieke pand uit 1911. Waar men vroeger in de fabriek het garen spon is nu een groeiende gemeenschap van innovatieve high tech ondernemers samen met een tal van organisaties die zich focussen op branding, marketing, ICT en andere creatieve en ondersteunende diensten. Het gebouw is een Living Lab voor innovatie en duurzaamheid.

Januari 2019

               

 

 

 

 

 

Plaatsen en aansluiten nieuwe gasketel

PROJECT EMSFLOWER TE EMSBUREN - DLD

Ter uitbreiding van de bestaande voorzieningen, is opdracht gegeven om een CRONE 9200 kWh gasketel te leveren en aan te sluiten.

Maart 2018 geplaatst. 

  

             

nieuws

Warmtepomp

Warmtepomp en aardwarmte, geothermie

Op zoek naar een oplossing om zonder gas de verwarming te gebruiken en daarnaast ook de energiekosten verlagen? 

Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing om in de warmtebehoefte te voorzien, is de warmtepomp! 

Welke warmtepomp? Er is een diversiteit aan mogelijkheden, laat u in een vrijblijvend gesprek informeren, door een van onze deskundigen.                  

                                                                                                                                                                                                                                                                       

nieuws

Project PKV - FC Beilen

Projectomschrijving

Jager Solutions heeft in opdracht van de Unica groep divers RVS-leidingwerk aangelegd t.b.v.
het nieuwe gebouwde palleticeringscentrum. De werkzaamheden waren o.a. aanleg van leidingwerk
t.b.v. de technische gasinstallaties (N₂, CO₂, Helium), persluchtinstallatie en aanleg ijswaterleiding.

Project opgeleverd: voorjaar 2017

 

Robotisering bij Jager Solutions

Orbitaal lassen Jager SolutionsOrbitaal lasproces

Jager Solutions beschikt over een Orbitaal Lasmachine. Orbitaal lassen is een lasproces waarbij pijpverbindingen door middel van een geautomatiseerd TIG-lasproces worden gemaakt. Orbitaal lassen gebeurd in een rechte baan rondom een buis en wordt gebruikt voor lasverbindingen die zeer nauwkeurig zijn en toch snel moeten worden gemaakt. Orbitaal lassen is een gemechaniseerd lasproces, hiermee wordt bedoelt dat een machine de las legt. Het orbitaalsysteem moet wel worden ingesteld door een medewerker maar verder komt er geen lasser aan te pas. Orbitaal lassen is geschikt voor ronde buizen, leidingen en een groot aantal ronde objecten die daaraan verbonden kunnen worden zoals flenzen.

Voordelen van orbitaal lassen

Orbitaal lassen heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere lasprocessen. Het belangrijkste voordeel is dat de kwaliteit van de lassen die met een orbitaalsysteem zijn gelegd zeer hoog is. De doorlas is perfect waardoor buizen en leidingen die doormiddel van dit lassysteem met elkaar zijn verbonden ook geschikt zijn voor de zuivelindustrie. 

Jager Solutions

Jager Solutions

Volg ons op

Gecertificeerd laswerk

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Copyright © 2016 - Jager Solutions. Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Inloggen